Aktywny tempomat - radar

ODPOWIEDZ
mr_matis11
Posty: 2
Rejestracja: 04 gru 2019, 23:20
Skąd: Gdynia
Samochód: Touareg II

Aktywny tempomat - radar

#1

Post autor: mr_matis11 » 04 gru 2019, 23:24

Witam

Padł mi aktywny tempomat, zakupiłem używany działający problem polega na tym że jest zakodowany czy ktoś jest zorientowany w temacie lub zna kogoś na terenie trójmiasto kto potrafi rozkodować oraz zakodować poprawnie ? Byłem w serwisie VW lecz oni po 3 dniach walki stwierdzili że nie poddają i trzeba kupić nowy za 8000zł z góry dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam

mr_matis11
Posty: 2
Rejestracja: 04 gru 2019, 23:20
Skąd: Gdynia
Samochód: Touareg II

#2

Post autor: mr_matis11 » 05 gru 2019, 6:38

Touareg II 2013 - w serwisie mówili radar ma swoje kody...kupiony prze zemnie posiada kody innego Touarega i nie mogą go rozkodować żeby wprowadzić mojego T kody.

Mareklass
Bywalec
Bywalec
Posty: 15
Rejestracja: 20 lis 2019, 20:03
Skąd: Tuchomie
Samochód: Vw Touareg 2013 3.0 TDI

#3

Post autor: Mareklass » 05 gru 2019, 13:02

Skontaktuj sie z wojciech wroblewski.raczej ogarnie ten temat.jak chcesz to moge dac numer tel.ok 100 km od Gdańska

Mareklass
Bywalec
Bywalec
Posty: 15
Rejestracja: 20 lis 2019, 20:03
Skąd: Tuchomie
Samochód: Vw Touareg 2013 3.0 TDI

#4

Post autor: Mareklass » 05 gru 2019, 13:59

Zobacz jego profil na fb

Żeglarz
Bywalec
Bywalec
Posty: 48
Rejestracja: 26 maja 2019, 22:29
Skąd: Warszawa
Samochód: Touareg `05r 3,0 TDI 226 KM pneumatyka

#5

Post autor: Żeglarz » 05 gru 2019, 22:38

Jeśli działa tak jak w Audi A6 (kolegi), to trzeba go skalibrować na specjalnym stanowisku. Tak mi mówił.

Mareklass
Bywalec
Bywalec
Posty: 15
Rejestracja: 20 lis 2019, 20:03
Skąd: Tuchomie
Samochód: Vw Touareg 2013 3.0 TDI

#6

Post autor: Mareklass » 06 gru 2019, 11:52

Ale z tego co mi wiadomo to właśnie on ma takie stanowosko

ODPOWIEDZ