Rejestracja  | Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem przy odpalaniu
Autor Wiadomość
ouzowgm 

Samochód: VW Touareg 3TDI
Wiek: 36
Dołączył: 27 Gru 2012
Posty: 105
Skąd: WGM
Wysłany: 2019-06-10, 12:50   Problem przy odpalaniu

Witam posiadam Touarega z 2014r 3.0TDI
i zauważyłem że jak jest wyższa temperatura na dworze tak minimum około 20stopni
i jak odpale rano,auto wchodzi na kilka sekund na wyższe obroty ( rzecz normalna )
tylko że wtedy praca silnika jest nie równa po chwili jak obroty spadną pracuje silnik normalnie , przy niższych temperaturach nie ma problemy wszystko jest ok
może ktoś miał podobny przypadek i czym to może być spowodowane
błędów żadnych nie ma nie kopci itp
 
 
Białas 
LPG Stag Manual

Samochód: Touareg 3.2 V6 220
Wiek: 38
Dołączył: 17 Sty 2017
Posty: 152
Skąd: Poznań
Wysłany: 2019-06-10, 19:01   

Toucin gdzie jesteś , przekieruj Pana :mrgreen:
_________________
Bez pneumatyki,2004 rok.
 
 
Białas 
LPG Stag Manual

Samochód: Touareg 3.2 V6 220
Wiek: 38
Dołączył: 17 Sty 2017
Posty: 152
Skąd: Poznań
Wysłany: 2019-06-10, 19:46   

Pomogę trochę Toucin i Pisula 1 8-) . Teraz zadajemy pytania tu http://touaregclub.cba.pl/
_________________
Bez pneumatyki,2004 rok.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Styl created by enquish from Slums-Attack.org poprawka v1.1 by DRaGoN

Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 10