Tak po samych zdjęciach ciężko cokolwiek ocenić. Sam na dniach kupowałem auto i zrobiłem sobie maraton mały, parę sztuk obejrzałem dosyć wnikliwie. Przyznam, że na żywo było inaczej, auto do którego jechałem od niechcenia okazało się dobre, drugie które mnie intrygowało okazało się lekką klapą. Najlepiej jakby wypowiadał się ktoś kto te auta oglądał.
Z tańszych propozycji mogę polecić ci Turka z Chełma o ile jeszcze wisi w ogłoszeniu. Ale sądząc po propozycjach masz pewnie daleko :)
_________________ Mówił jeden kup auto co pali 6l/100. Mówił drugi kup auto co pali 6l/100. Posłuchałem obydwu. Mój Turasek pali 12l/100 :D
NO akurat mam bliżej do Chełmna bo jestem z Siedlce
Masters
Samochód: Audi A6C5 2.5 TDI 180 KM BDH 2003r.
Wysłany: 2017-04-02, 07:52
Pierwsze ogłoszenie ja by sobie odpuścił.
Na zdjęciach widać że drzwi są opuszczone, nie ma rolety w bagażniku. Koleś założył instalache LPG i co ? Sprzedaje po pół roku, kwestie trza obadać. No i napisał że full a do fulla trochę mu brakuje.
Ta druga o ile silnik Ci pasuje to trzeba obejrzeć na żywo, zdjęcia słabej jakości, nic co zwracało by uwagę na nich nie widać.
A co ten silnik 3.6 jest slaby powiem szczerze nie ma w calej polsce zadnego konkretnego ogloszenia z4.2 a z tego co slyszalem 3.2 jest za slaby do tego auta
Takie akurat były graty na półce wiec założył, ogólnie nie jest źle bo nawet jakies mocowania do wtryskow są.
Ale powazny blad ze wezyki do kolektora długie i wtryski tego typu nie powinny lezec w poziomie .
Jestem w fazie sprzedaży swojego T.
Patrząc na tego z Będzina, mój jest lepiej wyposażony, młodszy o rok, z udokumentowanym przebiegiem 189tyś. i historią napraw (wszystkie główne naprawy robione w ASO), w cenie niewiele wyższej, a z Będzina masz do mnie 30km. Tyle że mój to diesel. Ale 4,2 + lpg to na stacji zapłacisz podobnie :)
to zależy jak kto jeździ. Przy mojej spokojnej jeździe, właśnie głównie po mieście, 14 max 15.
i żadne tam ślimacze tempo, bo czasami spod świateł to ile fabryka dała
Ale oczywiście rozumiem, że wolisz benzynkę... no to forumowy kolega szczoor sprzedaje swojego 4,2, może akurat podpasuje ci.
p.s. osobiście mam złe doświadczenia z LPG, więc chyba nigdy bym tego nie zakładał, nawet do 4,2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum