Witam , przez osoby trzecie (a raczej dzięki ich życzliwości) mam dostęp do CARFAX'u i vin dekoderów (wyposażenie).
Carfax dotyczy aut, które przypłynęły z USA/Kanady.
Jeżeli chcielibyście się dowiedzieć jak wyglądało Wasze auto, lub chcecie kupić Touarega z USA/Kanady to proszę tutaj wklejać VINy.
Nie zawsze uda mi się ze zdjęciami.
Z Vin dekodera można porównać również wyposażenie czy się plus minus zgadza.
Ostatnio zmieniony przez dural 2011-10-24, 09:34, w całości zmieniany 1 raz
Panowie ma ktoś możliwość sprawdzić moj moze jakies fotki będą z carfax chętnie zobaczę czym jeżdżę teraz mam 85000 przebiegu 2004 Klient od którego kupiłem twierdził ze jest bezwypadkowy. WVGCM77L44D045902.
Niestety nie ma zdjęć jak auto wyglądało w USA.
Masz podane zdarzenia i jaki przebieg miało wtedy auto.
Zastanawia mnie również to że w ogłoszeniu jest napisane że instalacja gazowa była założona już 2009r a w tym ogłoszeniu archiwalnym o LPG nic nie ma napisane.
110 000 to wg bylego wlasciciela 61 111 to co wskazywal licznik razy 1,8 mila tylko ze facet nie zwrocil uwagi ze to były km(61111) a nie mile
wg moich informacji zamiast daty 2010 04 14 powinna byc 2008 05 20 wtedy to auto mialo 35,256 MIL i vehicle offered for sale Tu jest mala niescislosc w danych Samochod zostal sprowadzony w 2009
Facet ma brata w slupsku i tam wczesniej stal samochod do obejrzenia sam mieszka w gdyni i z tamtad go zabralem.
Na poczatku facet dal cene zaporowa tylko ze nie dodal ze pewne rzeczy w tym aucie sa do naprawy i nie bylo zaintersowanych a jak przycisnelo to wystawil go taniej.
Wszystko mozna potwierdzic pod numerem tel 608 424 500 Pierwszy wlasciciel w Polasce.
Amisz moze być , czasami wpisują w carfax z opóźnieniem dane i tak są uważane za dzień kiedy były wprowadzone a nie kiedy miały faktycznie miejsce.
Takie niechlujstwo Amerykanów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum